Kvíz č. 5
spôsob tepelnej úpravy potravín schopnosť potravín ovplyvňovať vnútorné pocity tepla a chladu teplotu konzumovanej potravy
vyššom množstve vlákniny lepšej stráviteľnosti absenciu lepku
konzumácia zeleniny konzumácia potravín podľa krvných skupín konzumácia celozrnných obilnín a celých zŕn
bylinkový čierny zelený
uvoľňujúceho účinku na organizmus obsahu alkoholu obsahu vitamínov b-komplexu
zvyšuje znižuje je stále rovnaký
60-80 tepov za minútu 80-100 tepov za minútu 40-60 tepov za minútu
je nemerateľný je presne merateľný je nevyhnutný pre držanie diét
počtom tepov srdca pri spánku počtom tepov srdca za minútu počtom tepov srdca pri športovej aktivite
mliečnym výrobkom konzumáciu obilnín konzumácii strukovín
Prihláste sa k odberu inšpirácií, odporúčaní a postrehov Martina Jelínka, ako žiť zdravšie. Pozrite sa, čo už čitateľov zaujalo v predchádzajúcich vydaniach.